otrdiena, 2011. gada 9. augusts

Svētais Augusts

Tā tā... atbrauca manas pirmās un vienīgās koučsērferes no Grieķijas... izstāstīja daudz interesanta, parādija bildes. Atveda Grieķu saldumus. Pabaroju viņas, ierakstīju bildes diskā un palaidu tālāk. Ilze bišķi pārsteidza, kad teica, ka brauks atpakaļ atkal ar stopiem uz Grieķiju pēc 4 dienām.

Tam pa vidu spontāni 5. augusta rītā izdomāju, ka aizbraukšu uz "labu dabu"... sapratu, ka esmu brīžiem idiotisks stopētājs, kad aizraujos ar iešanu un noeju 15 kilometrus no Ķekavas apļa līdz Vidzemes šosejai, tā vietā, lai stopētu starp Ķekavas un Salaspils apli. Bet man to var piedot, jo sen nebiju pastaigājies, kādu garāku gabalu.

Vispār bija jau baigais "wtf?" moments, satiku māsu Laba Dabā...

Tad nu atkal aizvakar Ilze ar nu jau citu drauzeni atkal iegriezās pie manis koučsērfot, pirms viņas dodās uz Grieķiju - tā jau bija forši iedzert tēju, ēst cepumus, saldējumu un runāt līdz vieniem naktī. Un no rīta atkal pārcēlām viņas ar laivu pāri upei, kas ir galvenā atrakcija pie manis.

Pēc tam izdomāju, ka jāaizbrauc uz mežu un uz māju, kur tēvs agrāk dzīvoja, ja pirms gadiem četriem māja vēl stāvējā tad tagad jau tikai krāsmatas.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru