sestdiena, 2010. gada 13. februāris

35

*Psihiskie slimie* - Psihiski slimie agrākajos sabiedrības modeļos bija Šamaņi viņi sazinājās ar gariem. Psihisks slims cilvēks ir garīgi daudzkārt attīstītāks par normāliem cilvēkiem. Agrāk viņi nebija problēma, jo viņiem bija vieta sabiedrībā viņi kalpoja kā tilts starp mūsu pasauli un garu pasauli. Diemžēl mūsdienās šie cilvēki tiek uzskatīti par garīgi slimiem un viņi tiek izstumti no sabiedrības.

*Karš* ir, bija un vienmēr būs par varu, resursiem, ietekmi. Mēs dzīvojam uz mazas planētas ar ierobežotu resursu daudzumu tieši tāpēc par resursu sadali arī notiek kari. Mūsu ir par daudz, lai mēs visi dzīvotu Amerikāņu Sapnī un šis sapnis ir balstīts uz naftu. Pēdējie divi militārie konflikti tuvajos austromos bija par naftu. Daudzas valstis, kuras ir bagātas ar naftu ir ļoti nabadzīgas. Tas ir viena iemesla dēļ - Naftas pārstrādes uzņēmumi ir piesavinājušies naftas atradnes un valsts, kurā to iegūst savā īpašumā iegūst tikai niecīgu daļu no ienākumiem, ko iegūst British Petrol, Shell, Exxon torgojot šo naftu. Vara = Nauda. Šobrīd lielāko naudu iegūst no naftas. Agrāk naudu ieguva no reliģijas, ziedojumiem - tieši tāpēc notiek kari. Kamēr pasaulē būs alkatīgi cilvēki - tikmēr būs arī karš.

*Mūsdienu tehnoloģijas* - Tālruņi, TV, Internets. Šīs visas lietas ļauj tev saskatīt pasauli un sazināties ar pasauli, bet netiešā veidā. Klausoties mūziku datorā tu zaudē burvību kāda būtu bieži apmeklējot koncertus, muzicējot pašam. Skatototies Tv ziņas tu iegūstu jau pārstrādā, atlasītu un izfiltrētu, bieži sagrozītu patiesību. 2 stundas filmas atņem tev 2 stundas dzīves, kuras iespējams būtu daudz pamācošākas interesantākas nekā tās 2 stundas, kuras tu pavadīji truli blenžot ekrānā un ignorējot apkārtējo dzīvi. Diskusijas dzīvē ir daudz auglīgākas un visā ziņā progresīvākas. Informācijas apjoms, kuru var izrunāt 1 stundā un informācijas apjoms, par kuru var diskutēt internetā rakstot - atšķiras tik ļoti, ka es jau sen būtu izteicis visu savu viedokli, ja man nebūtu jāraksta. Tehnoloģijas pavisam noteikti nedara cilvēku priecīgu.

*Ķīmija, ģenētika* Jā, tiesa kad cilvēks sāka nodarboties ar ķīmisko rūpniecību un dažādu vielu materiālu sintēzi, kuri normālos apstākļos biosfērā, ne gaisā ne ūdenī ne uz zemes ne zemes dzīlēs līdz dziļumam kurā pastāv dzīvība ar ko mums ir saskare, viņš sev sāka rakt kapu. Ļoti vienkārši šīs lietas neatrodās uz zemes normālos apstākļos, jo tām šeit nav jāatrodās. Ģenētika ir visbriesmīgākā lieta, ko cilvēks vispār varēja sākt. Tā ir Dieva tēlošana un spēlēšanās ar gēniem ir daudzkārt bīstamāka par spēlēšanos ar uguni vai pat radiāciju. Sabojājot dabā izveidojušos DNS mēs varam aizsākt ķēdes reakciju, kas novestu cilvēku bojāejā. Radīt jaunas vai atjaunot vecas sugas, kas sagrautu dažādas biosfēras, visu planētu, iznīcinātu citas sugas arī cilvēkus. Tā varētu būt arī jauna slimība, kas piemēram iznīcinātu visas bites vai visus graudaugus un tas novestu mūs iznīcībā.

Un, ja es nenosaucu pietiekami daudz argumentus tam, ka cilvēki bojā planētu un tādējādi mūsu vienīgās mājas, kas ir nesaprātīgākā lieta ko darīt.
1. Gaiss - mūsdienu cilvēki to ļoti piesārņo ar izplūdes gāzēm un tādējādi izraisa dažādas slimības, saindēšanos, skābo lietu.
2. Ūdens - Jau aptuveni 2 miljardiem pasaules iedzīvotāju nav pieejas tīram dzeramajam ūdenim. Jangdzī upe, kas deva cilvēkiem dzeramo ūdeni un zivis tagad ir liela brūna zampa, kurā ir bīstami peldēties nemaz nerunāt par dzeršanu (agrāk ūdeni varēja dzert no upēm un ezeriem - tagad?)

Galvenās lietas svaigs gaiss un tīrs ūdens - bez šīm lietām dzīvība nav iedomājama. Iznīcināt 2 dzīvības pamatelementus ir nesaprātīgi. Cilvēki to dara. Tātad cilvēki ir nesaprātīgi.

Pierādi pretējo!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru