svētdiena, 2009. gada 27. septembris

Neklusēšu!

Protams, visi tagad zina par Lockerz - šo brīnišķīgo mājaslapu, kas ir lielisks veids kā padarīt cilvēkus stulbākus un laimīgākus.

Ideja: Tev ir jākrāj punkti par kuriem tu vari dabūt balvas. It kā diezgan vienkārši un nevainīgi jauki.

Punktu krāšana - pavisam cits stāsts - tev jāsēž pēc iespējas vairāk internetā, kas pats par sevi nebūtu nekas traks un degradējošs, bet tev ir jāsēž vienā noteiktā mājaslapā (Lockerz.com) un jāspēlē stulbas spēles, jāskatās stubi video - par šīs bezjēdzīgās nodarbes veikšanu tu esi atalgots ar kaut kādu Apple produkciju, jo stulbāks cilvēks un, jo vairāk viņš iznieko savu dzīvi, jo vairāk balvu saņem.

Rezultāts - Simtiem, Tūkstošiem, Miljoniem cilvēku, kas varētu kļūt par gudriem cilvēkiem, un varbūt pat labiem gudriem cilvēkiem, un cīnītos pret korporācijām un vispasaules fašismu, pavada visu dienu pie datora spēlējot degradējošas stulbas spēles un skatoties debīlus video, kas jau notiek tāpat - patiesībā daudzi to dara arī bez balvām - viņi gūst baudu darot stulbas lietas un, jo spēle, ko viņi spēlē vai video, ko viņi skatās debīlāks, jo labāk, bet ir arī tādi cilvēki, kas to nedara, vai vismaz nedara to tik ilgi un šeit sākas īstie sūdi - viņi jums iebaro Ipodu,Iphonu vai smirdīgu t kreklu ar sudraba ābolu un jūs, lai to dabūtu sēdēsiet visu dienu pie datora un kļūsiet debīlāki. Korpurācijas un fašisms uzvar un augstu virs jūsu saliekušajām mugurām, apsārtušajām acīm un histēriskajiem smiekliem, augstāk vēl, ļauniem smiekliem smejas visi korporatīvie izdzimteņi - viņiem nevajag gudrus cilvēkus, viņi izmācīs savus bērnus, meitas, mazbērnus, mazmazbērnus, kas nāks viņu vietā un turpinās viņu darbu. Realitātē Demokrātijas nav, realitātē Monarhija plaukst un zeļ... un seko pats labākais - uzmini, kas? Tu neesi karaļa radu rakstos - tā kā tu esi tikai vergs un smadzenes tev vajag tikai tik daudz, lai tu varētu paklausīgi vergot viņiem, vergot naudai un vergot tiem, kas to ir izgudrojusi, izveidojuši un sēž labi nobarojušies - bankas, valdības, korpurāciju melnajos ērtajos ādas krēslos.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru